Pentru SCHIMB :

Daca doresti sa schimbi masura - sau produsul taxa de transport este de 40 lei cost care revine exclusiv consumatorului - iar procedura implica sa ne contactezi prin mesaj pe Facebook mesager pentru a verifica datele tale si a iti putea oferii o solutie cat mai optima avand posibilitatea de a schimba masura , culoarea , produsul. Termen de schimb 15 zile LUCRATOARE.

Pentru RETUR : 

1.                         Pentru restituirea banilor client-ul trebuie sa completeze urmatoarea cerere:

Cerere restituire bani

Si sa o trimita catre noi la adresa de e-mail  : [email protected]

2.    Dupa completarea cererii si trimeterea aceasteia pe e-mail,

Trebuie sa contactezi orice firma de curierat ( in afara de DPD, GLS, Posta Romana) si sa ne trimiti produsul retur la adresa : 

Bucuresti , Sector 3 , Strada Lucretiu Patrascanu Nr 16 Cladire ITA - Etaj 1 Cam 1- zFashion.ro , telefon : 0775130860

Retur prin Curier rapid – Colet fara ramburs si fara plata la destinatar ,costul aferent returnării bunului revine exclusiv consumatorului .

Coletele expediate fara plata transport, sau cu ramburs nu vor fi acceptate.

In cazul produselor receptionate care prezinta modificari fizice sau semne de purtare ,mirosuri, pete, taieturi, cusaturi rupturi sau cu orice alte tipuri de modificari aduse produselor(scurtat modificat etc) - in acest caz diminuarea sumei de retur este de 100%.

Inainte de a fi returnate, clientul trebuie sa se asigure ca a ambalat produsele corespunzator pentru a nu suferi daune pe parcursul transportului.

  Restituirea banilor se va face in contul bancar specificat de catre client in interior-ul cererii , zFashion.ro se sustrage de la orice tip de vina in cazul neconcordantelor intre datele reale si cele completate in cerere.

Returul NU se preia telefonic, procedura de retur trebuie trimisa in scris pe e-mail

Conform legii :    OUG 34/2014 termenul de notificare a intentiei de returnare a produselor este de maximum de 14 zile calendaristice , consumatorul returnreaza produsele pe cheltuiala proprie ,
fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care a comunicat decizia de a se retrage din contract pe e-mail : [email protected]
Prin plasarea comenzii pe site-ul www.zfashion.ro client-ul isi ofera consimtamantul ca plata retur sa i-se execute
in cont-ul bancar indicat in cererea de retur aferenta contiilor de utilizare a site-ului www.zfashion.ro