Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

cancel

Conditii de returnare

Pentru SCHIMB :

Daca doresti sa schimbi masura - sau produsul taxa de transport este de 40 lei - iar procedura implica sa ne contactezi prin mesaj pe site pentru a verifica datele tale si a iti putea oferii o solutie cat mai optima avand posibilitatea de a schimba masura , culoarea , produsul.

RETURUL SE FACE ASTFEL : 

1. 

Pentru restituirea banilor client-ul trebuie sa completeze urmatoarea cerere:

CERERE RESTITUIRE BANI

Si o trimiteti pe  : [email protected]

2.    Dupa ce ai completat cererea si ai trimis-o catre noi prin e-mail . Trebuie sa contactezi orice firma de curierat ( in afara de GLS,DPD, Posta Romana) si sa ne trimiti produsul retur la adresa : 

Bucuresti , Sector 3 , Strada Lucretiu Patrascanu Nr 16 Cladire ITA - Etaj 1 Cam 1- Fashionhaine.ro , telefon :  0769265802

Retur prin Curier rapid – Colet fara ramburs si fara plata la destinatar . 

Coletele returnate fara notificare prealabila(cerere trimisa pe e-mail) , plata transport neexecutata , sau cu ramburs nu vor fi acceptate. De asemenea, nu vor fi acceptate pentru returnare nici produsele care prezinta modificari fizice sau semne de purtare ,mirosuri, pete, taieturi, cusaturi rupte si se vor returna la client pe cheltuiala acestuia .

Inainte de a fi returnate, clientul trebuie sa se asigure ca a ambalat produsele corespunzator pentru a nu suferi daune pe parcursul transportului.

  Restituirea banilor se va face in contul bancar specificat de catre client in interior-ul cererii , zFashion.ro se sustrage de la orice tip de vina in cazul neconcordantelor intre datele reale si cele completate in cerere.

Conform legii :    UG 34/2014 termenul de returnare a produselor maximum de 14 zile calendaristice.

 Returul NU se preia telefonic, procedura de retur trebuie trimisa in scris pe e-mail .